Mijn naam is Anja Muller, SeniorenMakelaar. Uw huisvestingsadviseur!

De SeniorenMakelaar weet alles!

Hulp nodig bij de blijverslening? Informatie over domotica?  Of verkoopt u uw huis met een internetmakelaar en wilt u gedegen advies over hoe u uw huis zelf moet verkopen inclusief handige tips voor bij de bezichtiging? De SeniorenMakelaar helpt u altijd een flinke stap verder!

Maatwerk voor iedereen!

“Ik lever maatwerk in seniorenhuisvesting”, aldus Anja Muller. Ze is sinds 2015 SeniorenMakelaar en helpt senioren met van alles. Ze leert hen een mobiele telefoon te gebruiken, maar helpt bijvoorbeeld ook met het begeleiden van een verhuizing of aanpassen van de woning met de nieuwste snufjes. Alles voor gemakkelijk wonen. Maar kinderen wonen ook niet altijd in de buurt en huren Anja dus graag in om hun ouders te helpen of begeleiden. “Met mijn sociale hart en mijn achtergrond in welzijn, maatschappelijk vastgoed en makelaardij, was dit een logische stap”, vertelt Anja. En er is veel behoefte aan haar werk!

 

Voor elk probleem een oplossing

Hoe mooi is het om je kennis en kunde in te zetten om mensen te helpen? Met mijn ervaring en levenslessen weet ik voor elk probleem een oplossing te vinden. Mijn kracht is dat ik van alle markten thuis ben. En, wat ik onverhoopt niet weet, leer ik snel genoeg bij. Maar bovenal ben ik graag onder mensen en heb ik een sociale antenne om hen verder te helpen.…

'Bij elke klus borg staan voor een vertrouwd gevoel'